📌 De ce nu mai există unele articole și de ce nu am mai scris demult

25 martie 2017

Dacă ai ajuns aici accesând link-uri atribuite articolelor publicate până în martie 2017 sau ai căutat un anumit articol despre știai sigur că l-am scris, dar ai găsit doar o pagină 404 Not Found, explicația e simplă.

Anul trecut, blog-ul a „suferit” o pierdere de date în urma unui atac DDoS pe care l-a întâmpinat provider-ul unde am găzduit site-ul, în urmă cu mai mulți ani. În acea perioadă nu mai eram foarte activă în ceea ce privește publicarea de articole aici și am renunțat să mai fac back-up local, așa că, pe lângă problema gravă a provider-ului respectiv, a intervenit și neatenția mea, pe care mi-o asum. C-așa-i în tenis. Astfel, am pierdut cam tot ce am scris în ultimii ani. A fost un moment peste care am trecut, dar am rămas fără ce era cel mai de referință pentru ceea ce făceam și mi-a luat mult timp să mă mobilizez ca să refac totul.

Deoarece în ultimul an am trecut printr-un „rollercoaster” de schimbări, nu am mai avut timpul necesar să aloc blog-ului așa cum mi-aș fi dorit. Prin urmare, am păstrat reluarea scrisului doar atunci când am simțit că pot oferi articole pentru care pot aloca timpul necesar să îmi adun conținut cool și relevant.

Pentru aparențe #feelingblessed și #ilovemylife, aveți conținut de la acei wanna-be ai internetului, de-asta n-am vrut să revin cu jumătăți de măsură. Pentru restul lucrurilor despre care cei din categoria anterioară nu își asumă să vorbească și/sau îi depășesc, ne întâlnim aici, după posibilități.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.