23 martie 2018
Feli @ Hard Rock Cafe
Feli este una dintre acele voci speciale care reușește, prin piesele sale, să transmită cele mai profunde emoții și trăiri. Spune despre sine că este „un satelit natural al muzicii” și nu își poate imagina un mod mai bun de a se exprima decât prin muzică.
Hai cu mine!
24 martie 2018
Aquilo @ Ancienne Belgique (Belgia)
Aquilo is fragile dream-pop laced with subtle electronica and soulful vocals from Lancashire, Great Britain. The melancholy duo Higham/Fletcher debuted in early ‘17 with ‘Silhouettes’ on the majestic Island Records.
Hai cu mine!
28 martie 2018
Irina Rimes @ Hard Rock Cafe
BestMusic Live Concerts te invita la un show cu IRINA RIMES. Cantareata revine la Hard Rock Cafe dupa lansarea de album "Despre El" sold out din octombrie 2017, iar de data aceasta nu vom mai avea mese in fata scenei, pe ringul de dans!
Hai cu mine!
Foreign Beggars @ Control
Orifice Vulgatron, Metropolis, DJ Nonames and Dag Nabbit, pe scurt, Foreign Beggars, ne pregatesc un show exploziv pe 28 martie la Club Control din Bucuresti in cadrul turneului international Karma Tour!
Hai cu mine!
31 martie 2018
Lara Fabian @ Sala Palatului
Lara Fabian a vândut peste 32 milioane de înregistrări în toată lumea, devenind cea mai bine vândută artistă de origine belgiană din toate timpurile. Ea este soprană lirică cu o gamă vocală ce cuprinde trei octave de la C3 la G♯6 în evoluțiile live.
Hai cu mine!
2 aprilie 2018
Goran Bregovic @ Sala Palatului
Goran se intoarce in Romania alaturi de orchestra sa pentru a reedita un show de senzatie care va purta fanii prin toate albumele si hiturile care l-au facut celebru, intr-o companie selecta . Showul se va chema "Three Letters From Sarajevo", ca cel mai recent album al artistului.
Hai cu mine!
12 aprilie 2018
Alexandra Ușurelu @ Hard Rock Cafe
Cunoscută pentru muzica sa curată, Alexandra Ușurelu a reușit, fără artificii și acțiuni agresive de promovare, să câștige aprecierea unui public educat, cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol.
Hai cu mine!
17 aprilie 2018
Lana Del Rey @ Sportpaleis (Belgia)
Lana Del Rey announced that she’ll be taking her new album, ‘Lust For Life’, which debuted at No. 1 on the Billboard 200, on the road for a highly-anticipated European tour. LA TO THE MOON will kick off in Milan on 11 April, before heading to Rome, Berlin, Antwerp, Barcelona and Madrid.
Hai cu mine!
24 aprilie 2018
Eyedrops @ Expirat
Concertele Eyedrops au fost descrise, în mod paradoxal, ca energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie, iar discursul băieților este caracterizat de o surprinzătoare și simplă sinceritate. Temele abordate în cântecele Eyedrops sunt cu precădere de natură socială și spirituală, cu un puternic accent pe tema renunțării la frică, în toate formele ei.
Hai cu mine!
4 mai 2018
Vița de Vie @ Hard Rock Cafe
Fanii Vita de Vie vor fi surprinsi sa isi regaseasca favoritii intr-o ipostaza artistica unica. Obisnuiti cu concertele lor dinamice si pline de energie, care au devenit in timp trademark-ul Vita de Vie, vor descoperi de data aceasta o cu totul alta stare.
Hai cu mine!
24 mai 2018
Feli @ Hard Rock Cafe
Feli spune despre sine că este „un satelit natural al muzicii” și nu își poate imagina un mod mai bun de a se exprima decât prin muzică. Artista a cochetat cu toate genurile muzicale, începând cu pop-rock în adolescență, când a fost atât vocea, cât şi compozitoarea trupei Aliens
Hai cu mine!
2 iunie 2018
Smiley @ Arenele Romane
Smiley revine pentru al patrulea an consecutiv pe scena Arenelor Romane, sambata, 2 iunie! Smiley promite si pentru 2018 o supradoza de emotie, intoarceri in istoria sa artistica pe note din prezent, confesiuni muzicale, invitati speciali și multe alte surprize pentru public in cadrul unui show BestMusic si HaHaHa Production!
Hai cu mine!
12 iulie 2018
EXIT FESTIVAL (Novi Sad, Serbia)
WINNER: THE BEST MAJOR EUROPEAN FESTIVAL 2017 1000+ performers! 40+ stages and zones! 4 days of life-changing experience! 1 colossal Petrovaradin Fortress! Relive the epic moment from 2017 edition and join us at the Fortress! Petrovaradin Fortress, Novi Sad, Serbia. 12 - 15 July.
Hai cu mine!
18 iulie 2018
ELECTRIC CASTLE FESTIVAL 2018
Join us for the genuine festival experience!
Hai cu mine!
2 august 2018
UNTOLD FESTIVAL 2018
Together we will write the fourth UNTOLD chapter!
Hai cu mine!
11 august 2018
SUMMER WELL FESTIVAL 2018
11-12 august 2018 Domeniul Stirbey, Buftea.
Hai cu mine!