BLOOD NETWORK: Caravana mobilă de donare de sânge

16 iunie 2022

Caravana mobilă de donare de sânge BLOOD NETWORK ajunge în acest weekend la București, în PIAȚA UNIVERSITĂȚII ,vis a vis de Teatrul Național Ion Luca Caragiale, între 8.00-14.00.  Cei care vor să facă un gest nobil, să salveze vieți și să se distreze apoi la două dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa, UNTOLD și Neversea, alături de cei mai îndrăgiți artiști ai momentului, sunt așteptați la caravana mobilă BLOOD NETWORK, sâmbătă – 18 iunie și duminică – 19 iunie, în Piața Universității, vizavi de Teatrul Național Ion Luca Caragiale București, între 8:00 – 14:00.

       În premieră în acest an, cei care donează sânge și se înscriu în baza de date “Și Eu Donez” vor primi un abonament gratuit la UNTOLD sau Neversea. Și cei care donează în centrele de transfuzii sunt răsplătiți. Ei vor primi un voucher de reducere pentru achiziționarea abonamentului la unul dintre cele două festivaluri. Donarea la caravana mobilă se face în limita locurilor disponibile.

UNTOLD, prin campania BLOOD NETWORK, mobilizează de 8 ani de zile oamenii să doneze sânge. Criza de sânge rămâne una dintre principalele provocări cu care se confruntă spitalele de la noi. De la prima ediție și până acum, peste 18.000 de oameni au donat sânge în toată țara. În 2021, în cadrul campaniei BLOOD NETWORK, s-au recoltat 1.209 de litri de sânge de la aproape 2.687 de donatori, iar 3.627 de bolnavi au fost salvați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.