Am devenit membru HTC Elevate

7 aprilie 2015

Cei care mă cunosc știu că am o pasiune pentru brandul HTC. De când am avut primul telefon HTC, brand-ul acesta mi-a oferit siguranța de care aveam nevoie pentru un device și m-a captivat prin design-ul terminalelor mobile cu care a surprins piața an de an.

A început să mă intereseze din ce în ce mai mult și am început să urmăresc insight-urile lor. Am început să particip la popularizarea hashtag-urilor lor de pe Twitter și Instagram și, fără să știu, m-am trezit în mijlocul unei comunități. Am perceput-o ca pe o comunitate care se concentrează în jurul anumitor hashtag-uri și a contului oficial de Twitter HTC, dar în momentul în care am primit invitația și codul de acces în comunitatea privată, am descoperit o lume ideală: o lume în care toți oamenii au exclusiv smartphone-uri HTC.

Primisem deja un swag-pack de la HTC și m-am amestecat printre veteranii platformei. 😀 Singurul lucru pe care abia îl aștept este următorul HTC meetup care va avea loc în unul dintre orașele Europei. Nu cred că va conta unde este, căci mă voi duce negreșit. Să văd la un loc atâția oameni cu aceeași pasiune ca a mea va fi un vis împlinit. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.