Shine Festival 2018

5 iunie 2018

Pe 30 iunie si 1 iulie, la Arenele Romane din Bucuresti se va desfasura cel mai fresh festival al anului  din Bucuresti, ajuns la editia a 5-a: Shine Festival.

Parazitii, Rockabella, Navi, Rana si The Purple Dandies vor canta alaturi de Skillet, The Cat Empire, Subcarpati, Fratii Grime, The Mono Jacks, Cred Ca Sunt Extraterestru,  Fantome si Argatu, acesta fiind si afisul final al festivalului.

O alta veste buna vine din partea familiei Culese din cartier. Prima zi de Shine Festival  va fi aproape in totalitate dedicata “Sarbatorii de vara” Subcarpati asa ca asteptati-va la multe surprize. Tot in prima zi, vor canta si Parazitii! Programul pe zile va fi disponibil in curand.

S-au pus in vanzare si biletele de o zi. Nu uitati si de oferta Shine Together: la minim 5 abonamente cumparate aveti discount 20%! Prima zi e dedicata Sarbatorii Subcarpati, iar in a doua zi vor fi headlineri Skillet si The Cat Empire!

Abonamentele de doua zile, dar si biletele de o zi s-au pus in vanzare pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco si in reteaua iabilet.ro/retea, la urmatoarele preturi:

– PRESALE 2
pana pe 30 iunie:
159 de lei Acces General
249 de lei Golden Circle
69 lei bilet ziua 1 (Sarbatoarea Subcarpati si Parazitii)
119 lei bilet ziua 2 (Skillet, The Cat Empire)

– LA INTRARE abonamentele Acces General vor costa 170 de lei, 270 lei Golden Circle, 80 lei bilet ziua 1 (Sarbatoarea Subcarpati si Parazitii), 130 lei bilet ziua 2 (Skillet, The Cat Empire)

Se pun in vanzare doar 4000 de abonamente Acces General si 700 Golden Circle. Bilete de o zi sunt la categoria Acces General.

Online, pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange, cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash, prin FanCurier, oriunde in tara.

Accesul este permis persoanelor sub 14 ani doar insotite de un adult.

Un festival oferit de BestMusic Live Concerts si sustinut de Radio Guerrilla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.