Șuie Paparude a lansat “Omul de gheață”

8 ianuarie 2018

Trupa Șuie Paparude a lansat OMUL DE GHEAȚĂ – un single ce anunță noul album. Videoclipul  a fost realizat de către Andi Singer.

Băieții de la Șuie Paparude mi-au influențat viața de când eram foarte mic. Datorită lor am ajuns să cunosc o multitudine de muzica incredibilă, clipuri, filme, regizori, o întreagă lume care era ascunsă în underground, și de care eu nu eram conștient. Ei au fost cei care mi-au deschis apetitul către arta și sunt incredibil de bucuros că am reușit, după atâta timp, să le dau ceva înapoi si să colaborăm. Într-un fel cred ca a fost un fel de datorie, în mod sigur a fost o onoare, Șuie Paparude au darul de a avea o energie foarte sinceră și de a nu compromite deloc ceea ce sunt și asta îi face foarte speciali pe scena muzicală românească.” – Andi Singer

Despre “Omul de gheață” Michi (Mihai Câmpineanu), liderul trupei, spune că piesa a fost inițial instrumentală și a fost terminată și salvată în octombrie 2013.  În 2017 s-a revenit asupra piesei, iar BeanMC a scris versurile.

Omul de gheață e o piesă optimistă, care privește înainte. Deși este învăluită și ambalată într-un ambalaj puțin “țepos”, are un mesaj optimist.” – Bean MC

Evenimentul de lansare a avut loc în cadrul concertului tradițional de sfârșit de an pe care ȘUIE PAPARUDE îl susține, de 8 ani la rând, pe 30 decembrie în Control Club. Omul de gheață, noul videoclip Șuie Paparude, se poate urmări pe canalul de youtube al trupei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.