­čî«­čöö Taco Bell devine sus╚Ťin─âtorul celor mai pasiona╚Ťi ├«ncep─âtori ╚Öi deschide cel de-al treilea restaurant

18 iunie 2018

Taco Bell preg─âte╚Öte deschiderea celui de-al treilea restaurant din Rom├ónia, ├«n ParkLake, unul dintre principalele centre comerciale din capital─â ╚Öi din ╚Ťar─â. Se va ├«nt├ómpla pe 12 iulie, iar perioada dinaintea deschiderii le aduce fanilor brandului o nou─â surpriz─â. ├Äntre 13 iunie ╚Öi 4 iulie, Taco Bell recruteaz─â cei mai pasiona╚Ťi ├«ncep─âtori, pentru a deveni apoi sus╚Ťin─âtorul lor: fani care sunt gata s─â ias─â din zona de confort ╚Öi s─â-╚Öi exerseze, de la zero, abilit─â╚Ťile ├«ntr-un sport plin de adrenalin─â, street dance, gaming sau orice alt─â experien╚Ť─â nou─â. Taco Bell le va fi al─âturi, pas cu pas, de la primele ezit─âri, st├óng─âcii sau c─âz─âturi la primele trick-uri reu╚Öite, p├ón─â ce vor deveni mai experimenta╚Ťi. Toate acestea, ├«n timp ce tr─âiesc din plin fiecare moment.

Pe 12 iulie, Taco Bell va deschide al treilea restaurant din ╚Ťar─â, ├«n centrul comercial ParkLake din Bucure╚Öti ╚Öi preg─âte╚Öte o serie de surprize ╚Öi premii ├«n vouchere ╚Öi produse pentru clien╚Ťii din prima zi. Brandul, operat de Sphera Franchise Group pe plan local, ╚Öi-a propus ca, asemenea produselor de inspira╚Ťie mexican─â pe care le ofer─â, ╚Öi aceast─â ocazie s─â le aduc─â fanilor ceva diferit.

Dac─â, de regul─â, luminile sunt pe profesioni╚Ötii care ne uluiesc cu salturi, piruete ╚Öi flip-uri palpitante pe skateboard, snowboard sau kite, cu scheme de street dance care ridic─â nivelul de b─ât─âi al inimii sau cu performan╚Ťe imbatabile ├«n gaming, Taco Bell alege s─â fie de partea ├«ncep─âtorilor. ÔÇ×├Äncep─âtor? Taco Bell te sus╚ŤineÔÇŁ este provocarea pe care Taco Bell┬áa lansat-o pe 13 iunie, pe platforma www.taco-bell.ro/incepatori, acolo unde fanii se pot ├«nscrie pentru a fi printre cei pe care Taco Bell ├«i va sus╚Ťine ├«n pasiunea lor ├«nc─â din prima clip─â.

ÔÇ×La ├«nceput, e nevoie s─â ai curaj ╚Öi s─â vrei constant s─â ├«╚Ťi ├«mpingi limitele ca s─â evoluezi. S─â treci peste teama c─â te vei ├«mpiedica, vei c─âdea ╚Öi chiar vei e╚Öua, p├ón─â ce lucrurile ├«ncep s─â se lege. S─â tr─âie╚Öti apoi intens aventura, s─â #livemas fiecare clip─â, s─â te sim╚Ťi at├ót de bine, ├«nc├ót s─â-i molipse╚Öti pe cei din jur cu entuziasmul t─âu. S─â cau╚Ťi mereu s─â experimentezi lucruri noi, caci acesta este felul t─âu de a tr─âi via╚Ťa din plin. Taco Bell este cel mai mare fan al ├«ncep─âtorilor. Iar, acum, ╚Öi sus╚Ťin─âtorul lor oficialÔÇŁ a spus Mark Hilton, CEO, Sphera.

Campania debuteaz─â cu un video-manifesto, care celebreaz─â curajul de a fi ├«ncep─âtor ╚Öi experien╚Ťa pe care o po╚Ťi tr─âi atunci c├ónd alegi s─â ├«ncerci lucruri noi. Pentru a intra ├«n faza de recrutare, fanii trebuie s─â ├«ncarce pe website un scurt video ├«n care arat─â la ce sunt ├«ncep─âtori, p├ón─â pe 4 iulie 2018. Op╚Ťiunile includ skateboarding, longboarding, snowboarding, kitesurfing, surf, climbing, street dance ╚Öi gaming, ├«ns─â nu se limiteaz─â la acestea. Lista este deschis─â ╚Öi pentru cei care ├«╚Öi doresc s─â ├«nceap─â o aventur─â nou─â ╚Öi s─â ias─â din zona de confort.

Cu ocazia asta, st─âteam ╚Öi m─â g├óndeam c─â am at├ótea lucruri pe care mi-ar pl─âcea s─â ├«ncep s─â le fac, dar niciodat─â nu am avut curaj s─â le ├«ncerc sau am tot am├ónat. M-a╚Ö ├«mbr─âca ╚Öi-a╚Ö pleca oric├ónd dac─â m-ar chema cineva la mare pentru kitesurfing. La polul opus, a╚Ö g─âsi N scuze s─â nu ├«nv─â╚Ť s─â merg pe biciclet─â, de fric─â. De asemenea, m─â ├«ntreb oare c├ónd voi sc─âpa de frica de a vorbi ├«n fa╚Ťa camerei ╚Öi o s─â ├«ncep s─â fac materiale video / vlog-uri de la concerte.

Regulamentul campaniei este disponibil integral pe platform─â.

Aventura începătorilor Taco Bell va fi prezentată, pas cu pas pe Facebook și Instagram pe hashtag-urile #TacoBellRomania, #LiveMas și #incepecutacobell.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.