Ce-am mai pus pe repeat: YellLow – Put It On Top

2 octombrie 2016

Știți feeling-ul acela pe care îl simțiți când auziți o piesă care v-ar plăcea să dureze la nesfârșit? E senzația aceea pe care o aveți când ascultați ceva și vă gândiți „Dacă viața mea ar avea un soundtrack acum, ar suna ca melodia asta”. Cam astea erau gândurile mele când am mi-a ajuns în playlist YellLow – Put It On Top (feat. Geneva). O țin pe repeat de câteva zile.

YellLow e unul dintre proiectele muzicale alternative-electro, pe care mi-aș dori să le aud des și foarte des. Au ceva special. Stilul lor are un pattern ușor de recunoscut. Devin addictive.

Vocea care se „ascunde” sub actualul nume de scenă Geneva este JJ, cea pe care ne-o amintim din colaborări cu alți artiști, datorită flow-ului ei ireproșabil și a timbrului inconfundabil.

Clipul e foarte simplu și arată foarte, foarte bine. Este filmat pe un segment de autostradă, care nu e deschis circulației, iar elementele „on top” sunt fulgerele care anunțau furtuna. Dansatoarea Raluca Netca continuă seria aparițiilor în clipurile formației YellLow, de data aceasta fiind singurul punct de interes al clipului. Îmi place foarte mult și clipul, și piesa. Well done, YellLow! 💛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.